Do dih. Viikon loppu alkaa jo häämöttää. Viimeisiä tunteja viedään. Tänään kävin puolilta päivin jumpassa: ensin olin puolen tunnin steppi ja sen lisäksi olin puolen tunnin coressa. Noin vartin olin myös crosstrainerissa. Ruokailupuoli on tänään sujunut seuraavaan malliin:
- aamupala noin klo 9.30 kourallinen Fitness-muroja, ananaspaloja ja maustamonta & rasvatonta jogurttia
- lounas noin klo 13.30 kanakeittoa, Myslipuikula, jolla sipaisu kevyttä pestotuorejuustoa, Polar-juustosiivu ja kalkkunaleikettä
- klo 15.30 banaani
- klo 18.45 (tai heti kun pääsen koneelta) pari lohipalaa ja kanapastasalaattia
- illalla vielä rahkaraejuustoananasmixiä

Lisäksi olen napostellut taas miniporkkanoita pussillisen.

Eilen en ehtinyt kirjoitella tänne, mutta liikuntapuoleen sen verran, että olin aamulla voimatotalstep- ja power-tunneilla. Kaksi tuntia tehokasta treeniä. Sen lisäksi kävelin tosi pitkään kaupungilla. Eilen aamulla söin myös tavallisen satsin muroja, jogurttia ja ananasta. Jumppien jälkeen kanakeittoa, myslipuikulaa ja banaani. Illalla oli lohta ja kanapastasalaattia. Sen lisäksi söin mansikkarahkaa. Iltapalaksi yksi pala myslipuikulaa juustolla ja kalkkunaleikkeella.

Viikonlopun kummankin päivän ruokailu on siis hyvin samanlainen. Tän siitä saa kun asuu yksin ja mies on viikonloput töissä :) Omasta mielestäni ateriakokonaisuus on melko tavanomainen. Tosin usein pidän viikonlopussa herkkuhetken, joka tarkoittaa usein esimerkiksi että sallin itselleni pizzan, kebabin tms. tai käyn ulkona syömässä. Joskus myös lasillinen punaviiniä kruunaa herkuttelun.

Ensi viikonloppu jännittää ruokailun kannalta. Toinen puolisko täyttää vuosia ja ollaan menosa la-iltana tupareihin. Eli melkeinpä väkisin tiedossa herkkuja ja viiniä. Koetan rajoittaa tuota herkuttelupuolta päivänsankarin kakkuun ja juomapuolenkin koetan pitää hallussa. Aion myös huomioida tulevan viikonlopun alkuviikon ruokailuissa ja liikkua viikolla mahdollisimman paljon. Jos elän kurinalaisesti alkuviikon, niin viikonlopun "repsahtamisesta" ei tulisi niin suurta morkkista.

Nyt syömään kalaa ja salaattia. Iltapuuhissa on vähän telkkarin katselua ja siivoamista.